Overblik over, hvad vi kan 

tilbyde dig og din organisation

Her har vi samlet alle de  kompetencer 1stlevel

har at tilbyde dig og din organisation.

Vi kan både skræddersy den pakke, du ønsker, og vi kan assistere med at forberede organisationen, så I får optimalt udbytte af løsningerne. 

Ring til os og book et møde på:

Dit overblik over vores kompetencer

 
 

24/7-SUPPORT

Vi rykker, når behovet er der dag og nat.

ANTIVIRUS

Vil du gerne sikre virksomheden bedst muligt mod virusangreb og skadelige hjemmesider, skal du vælge 1stLevels antivirus program.

 
 

APPS

Vi sikre at dine apps holdes kørende og sikre.

 

AZURE

Microsoft Azure er en samling af cloud-tjenester, der assisterer din organisation med at klare de forretningsmæssige udfordringer. Det er friheden til at bygge, administrere og udrulle apps på et globalt netværk ved hjælp af værktøjer og frameworks.

 

BETJENINGSVENLIGT

Vi leverer og sætter op, så I kan administrere og betjene udstyret nemt og overskueligt.

 
 
 
 

CSP LICENSER

CSP er Microsofts fleksible cloud servicemodel, som gør det nemt for Microsoft-partnere at levere cloud-teknologi og services til dine kunder.

 
 
 

DNS

DNS er en forkortelse for Domain Name System. Systemet oversætter domænenavne til internettets IP-adresser via såkaldte navneservere og 1stlevel hjælper med optimering og implementering af DNS.

 
 

DOMAIN

Vi holder styr på dit domæne og sikre, at det holdes kørende og sikkert.

FIREWALLS

Vi finder det bedste forsvar for jeres lokale computere mod vira, orme, trojanere og kraftige hackerangreb.

 
 
 
 

FULD SERVICE

Fuld service dækker alle former for brugersupport og vedligeholdelse af jeres IT løsninger. Vi hjælper med alt fra installation af nye programmer til virus-fjernelse, m.m. Ingen IT-udfordring er for lille eller for stor for os.

 

HARDWARE

Vi hjælper med installation af nye programmer på serveren, fejlfinding, support af Windows Server, oprettelse/nedlæggelse af brugere, Data Recovery, installation af opdateringer fra Microsoft m.m.

 

HOSTING

Fa adgang til de bedste IT-programmer og -ydelser
– og slip for besværet med installation, opdateringer og vedligeholdelse!

 
 

INTERNET

Hvilket internet og hvilken hastighed passer bedst til jeres organisation? Vi hjælper med at finde den bedste og smarteste løsning.

 
 
 

KLINT SUPPORT

 

Vores professionelle konsulenter hjælper, når du har brug for support.

 
 

KONTROLPANELER

 

Med vores løsninger behøver du ikke at rode rundt i indstillingerne i dit AV-udstyr. Du får simpel kontrol af alle dine AV-produkter.

 
 
 
 

LICENSER

Vi leverer rådgivning, support, håndtering af software kontrakter mm.

 

LYD

Uanset om det er til koncerter, begivenheder, møderum eller udendørs, så leverer vi altid en top-professionel lyd-pakke.

 

LYDPROGRAMMER

Vi rådgiver og finder det eller de bedste lydprogrammer til jeres behov, og

hjælper med at få det op og spille.

 
 
 
 
 
 

OFFICE 365

Med værktøj som fx Outlook, og Exchange Online, slipper din organisation for at drive sin egen Exchange Server infrastruktur.

 
 

PAPERCUT

Med en PaperCut løsning kan I styre, hvordan jeres printere bliver brugt, hvornår de skal bruges og hvem der skal bruge dem.

 
 

PRINT

Vi rådgiver om, hvilken print-løsning, der passer bedst til din organisation.

 

PROJEKTORER

Vi laver alt slags lys, så dit rum, sal og/eller begivenhed fremstår professionel og flot.

 
 

PROGRAMMERING

Vores professionelle kodere og konsulenter holder styr på dine tekniske løsninger og sikrer, at der ikke sker overraskelser.

 
 

SERVER SUPPORT

Vi hjælper med installation af nye programmer på serveren, fejlfinding, support af Windows Server, oprettelse/nedlæggelse af brugere, Data Recovery, installation af opdateringer fra Microsoft m.m.

 
 
 

SOFTWARE

Vi rådgiver om, hvilke styresystemer, widgets, antivirus og andet, der passer bedste til din organisation, og som kan skiftes uden, at du skal ændre på hvilke komponenter, der er i dine enheder.

 
 
 

STREAMING

Du kan i dag streame det meste fra de nyeste smartphones, men nogle streamingtjenester kræver, at du har installeret et specifikt stykke software, og at din forbindelse er hurtig nok. Vi hjælper med den rette opsætning.

 
 

TELEFONI

1stlevel hjælper din virksomhed med telefoni via bredbånd eller fibernet. Enten gennem en eksisterende eller nyoprettet linje.

 
 
 

VAGTSERVICE

AlarmhåndteringIT-vagtordning, Service Desk. Support & drift. Vi kan skræddersy således, at din organisation får det, som I vil have det.

 
 
 
 

WEBSITE

Din hjemmeside holdes kørende, hurtig og sikker, og vi træder til, så den ikke

går ned eller overbelastes ved forøget trafik.

WIFI

1stlevel finder den bedste WiFi-forbindelse samt opsætter de rigtige Access Points i din organisation, så I altid kan være på uanset, hvor i huset I befinder jer.

1stlevel logo Hvid.png